Per 01-01-2024 is er een prijsverhoging van toepassing op ImperialFood. Wij doen er alles aan het verzenden zo voordelig mogelijk voor u als klant te houden. Daarom worden de zakken verstuurd in hergebruikte dozen. Zo zijn we goed voor het milieu en houden we de prijzen laag.

StarFish (25/20)

StarFish behoort tot de SuperPremium lijn van ImperialFood. Het wordt ook wel het pareltje van onze voedingslijn genoemd, vanwege de unieke ontgiftende en probleemoplossende werking van dit product. StarFish kenmerkt zich door een sterke visgeur, welke afkomstig is van de 100% pure Deense haring, wat de enige vleesbron is van deze smakelijke krokante hondenbrok. 

De zuiverende werking is goed voor alle honden zonder specifieke intoleranties. StarFish is zéér licht verteerbaar product met een hoge verteerbaarheid van 85%, waardoor het product erg goed verdraagbaar is.

€ 88,00

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

1st Class (26/22)

1st Class is het topproduct uit de SuperPremium lijn van ImperialFood.  Dit soort ImperialFood is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen. Het product is geschikt voor elke hond, specifieke uitzonderingen daargelaten. De 'extra's die toegevoegd zijn aan dit product zijn: Xantophyll en Betacaroteen. Xanthophyll bevordert de ontwikkeling van de tekening van de hond en draagt bij aan een goede pigmentatie hiervan. Bètacaroteen is een krachtige antioxidant die celvernieuwing stimuleert. Door deze extra stoffen is het product uitermate geschikt voor honden die mee doen aan exterieurwedstrijden. Het voer is rijk aan essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6 die ervoor zorgen dat de vacht een mooie glans krijgt. Ook versterkt de aanwezige vitamine E het afweersysteem en bestrijdt het de vrije radicalen. De juiste balans van eiwitten, vetten en vitaminen draagt bij aan een langer en gezond leven. 1st Class kan worden beschouwd als een super-de-luxe variant van de Regular, vanwege de extra toevoegingen.

€ 83,75

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Energy (28/23)

Energy is de soort ImperialFood waaruit alle andere varianten ontwikkeld zijn en is de soort waarmee ImperialFood is begonnen. Energy kenmerkt zich door een perfecte balans van voedingsstoffen voor de actieve hond. Daarnaast is dit soort rijk aan vitamines en bevat het een mix van eiwitten van een hoge biologische waarde. Calcium, Fosfor en Vitamine D3 dragen bij aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur en een sterke spiermassa. Vitamine B werkt als versterker van het zenuwstelsel en de spiermassa.  

De zéér lichte verteerbaarheid bevordert een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing aan de darmen voorkomt darmproblemen en maagkrampen. De uitwerpselen zijn vast en stevig van structuur.

€ 79,50

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Energy Plus (30/26)

Energy Plus is een complete brok, versterkt met extra hoogwaardige eiwitten en vetten. Het voer zorgt voor een hoge levering van energie, en kan dus beschreven worden als voer waar honden zeer energiek van worden. Het kan worden gevoerd aan alle hondenrassen, vooral honden die op verschillende gebieden intensieve activiteiten uitvoeren, zoals wedstrijden of honden die moeilijk op gewicht blijven of schraal worden in de wintermaanden. De exclusieve mix van eiwitten van hoge biologische waarden (inclusief ei), samen met de toevoeging van L-carnitine en een belangrijke toevoeging van eersteklas geselecteerde vetten, maken het een compleet product. 

 

€ 83,75

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Regular (26/21)

Regular bevat een goede balans van voedingsstoffen. Het is een complete basisbrok en wordt veel gebruikt voor gezelschapshonden, maar ook actieve honden die aanleg hebben om snel zwaar te worden hebben veel baad bij dit product. Het product bevat een gemiddelde hoeveelheid energie, en is voor 80% verteerbaar is. Tevens is de brok lichtverteerbaar, wat zorgt voor een minimale maag-darmbelasting.

€ 77,50

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Mum & Puppy (30/24)

Mum&Puppy is speciaal samengesteld voer voor drachtige en melkgevende teven en hun zogende pups in de eerste levensweken. Dit voer is gebaseerd op een speciale samenstelling van voedingsstoffen die goed zijn voor de ontwikkeling van puppy's. Het is rijk aan eiwitten en bevat Calcium, Fosfor en Vitamine D3 die bijdragen aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur, een gezond gebit en een sterke spiermassa. De verhouding tussen de stoffen Selenium en Vitamine E werkt als antioxidant en houdt de spieren gezond.  De extra voedingsstoffen komen dan via het lichaam, en later via de moedermelk, bij de zogende puppy’s. Het product heeft een volwassen brok structuur en kan door puppys gegeten worden vanaf ongeveer 6 maanden, wanneer de puppy brok Puppy Plus niet meer noodzakelijk is om te voeren voor de gevoeligheid van het maagdarmstelsel.

€ 83,75

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Puppy plus (30/25)

Puppy Plus is een licht verteerbare brok voor puppy's in de eerste levensfase, die nog een gevoelige spijsvertering hebben. De voedingsstoffen uit deze brok bevorderen de ontwikkeling van het skelet en spierenstelsel. Met een perfecte balans van voedingsstoffen, een uitzonderlijke eiwitmix en de belangrijke toevoeging van calcium, fosfor en vitamine D3 is het uitermate geschikt voor puppy’s vanaf het spenen. Het gedroogde vlees en de rijst zorgen voor een hoge verteerbaarheid en een gemakkelijke opname van voedingsstoffen.

€ 79,50

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Small regular (22/17)

Small Regular is kort samengevat ontwikkeld voor drie doelgroepen. Het product heeft een lagere energiewaarde en is exclusief ontworpen voor (1) oude honden, (2) honden met overgewicht en (3) de kleinere (huis)hond. U kunt dit soort ImperialFood zien als een ‘senior’ brok, maar ook als een ‘light’ brok en ‘adult’ brok voor kleinere honden en grote en kleine gezelschapshonden. Het voer is voor 85% verteerbaar en kan gezien worden als een afgeslankte vorm van de Regular, waardoor het met een matige calorie-inname gebalanceerd en volwaardig product is, alleen met minder hoge waarden voor de bovengenoemde drie specifieke behoeften. 

Let op! Het product heet 'Small' Regular, wat niet inhoudt dat de brok kleiner is als de andere varianten ImperialFood. Het formaat van alle brokken is ongeveer hetzelfde. Small staat voor: laag aantal calorieën, waardoor het product geschikt is voor oudere en/of kleinere honden en honden met overgewicht.

€ 70,00

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Gastrolntestinal (25/20)

GastroIntestinal behoort tot de Health-lijn en is speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van maag- en darmstoornissen. Het product vereenvoudigd de spijsvertering, wat de functionaliteit van de maag en darmen ondersteund en de ontlasting regelmatig en compact helpt te maken. Het zorgt voor een evenwichtige darmflora. Door de speciale productietechniek in combinatie met kwaliteitsingredienten is dit product optimaal verdraagbaar, verteerbaar en opneembaar. Ondanks dat de te voeren hoeveelheid beperkt is, voldoet dit product aan de energiebehoeften van de volwassen hond. Tevens kan dit product beschouwd worden als dierenartsenformule vanwege het grote vitaminecomplex, wat bijdraagt aan en spoedig herstel na bijvoorbeeld een operatie.

 

€ 90,00

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Renal (16/21)

Renal behoort tot de Health-lijn en is hierdoor een dierenartsenformule. Renal is ontwikkeld voor honden met een verminderde nierfunctie. De exclusieve formule is gebaseerd op plantaardige eiwitten in combinatie met ei. Dankzij het verlaagde gehalte natrium en fosfor draagt dit product bij aan het niet overbelasten van de nierfunctie. Vanwege de extreem lichte verteerbaarheid en hoge opneembaarheid belast dit product het metabolisme zo min mogelijk.

€ 90,00

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Sensitive (26/23)

Senstive behoort tot onze speciale gezondheidslijn, genaamd 'Health'. Sensitive is een perfect product voor honden die extreem gevoelig zijn. Bijvoorbeeld doordat ze bepaalde allergieën hebben of kampen met huidirritaties zoals kale plekken, schilfers en jeuk. 

Er is een verschil tussen allerigeen/reacties die de hond heeft op voeding van minder goede tot slechte kwaliteit, en reacties die de hond heeft naar aanleiding van gevoeligheden die genetisch bepaald zijn. We zien vaak dat problemen als schilfers, winderigheid en dunne ontlasting een reactie zijn op voeding van minder goede kwaliteit. Als deze honden overgezet worden op een natuurlijk product van hoge kwaliteit zoals StarFish, verdwijnen deze problemen meestal als sneeuw voor de zon. Echter, er zijn ook gevallen waar de StarFish nog niet lichtverteerbaar- en verdraagbaar genoeg voor is. Dan spreek je van extreme gevoeligheid en komt de hond in aanmerking voor Sensitive.

Sensitive heeft een rijk gevuld vitaminecomplex en is speciaal samengesteld waardoor het nóg lichter verteerbaar en beter verdraagbaar is als de StarFish. De voordelige eigenschappen van de zeer lichtverteerbare grondstoffen, bestaand uit rijst, aardappelen, visvlees, visolie en sojabonen, zorgen voor een exclusief hoog absorberende en ontgiftende werking. Niet te vergeten dat dit product ook ontwikkeld is om het herstel van de huid en het terugbrengen van een mooie vacht bevorderd dankzij een grote hoeveelheid Omega-3 en Omega-6. Helaas is kaalheid soms een kwaal die genetisch bepaald is, maar de juiste voeding kan wel een positieve invloed hebben. Sensitive is zo'n product waar op langere termijn een positief resultaat mee kan worden behaald. Ook valt het product vaak goed in de smaak, vanwege de sterke geur van haring.

Dankzij het hoge eiwit-vet gehalte van 26/23 hoeft u niet bang te zijn dat uw hond te veel of te korten heeft aan de hoeveelheid energie in dit product. Start met het voeren van de voedingsrichtlijn. Als u een gezelschapshond heeft waar u geen speciale activiteiten mee uitvoert zou u iets minder kunnen voeren om de hond op gewicht te houden. Vanwege de extreem lichte en hoge verteerbaar- en opneembaarheid, kan het product een dierenarstenformule worden genoemd.

 

€ 90,00

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

EartH (26/22)

 EartH is een glutenvrije en hypoallergene brok op basis van varkensvlees, aardappel en rijst. Perfect voor honden met een glutenintolerantie óf voor mensen die hun hond liever geen mais te eten geven.  Het product bestaat puur uit rijst voor goede verteerbaarheid en hoge verdraagbaarheid. Het is uitsluitend gebaseerd op varkensvlees. Het aardappel eiwit heeft een sterke ontgiftende werking. Door een speciaal productieproces in combinatie met de kwaliteit van grondstoffen is dit product uniek in zijn soort.

Wanneer wij EartH aanraden:

Voor gevoelige honden, in elk opzicht

Voor honden die snel reageren op voeding

Voor honden die al reeds hypoallergeen voer krijgen (maar hier alsnog ontlastingsproblemen door hebben)

Voor honden met een glutenintolerantie

Voor eigenaren die hun hond liever geen mais te eten geven

€ 94,00

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

OceanS (22/20)

OceanS is een glutenvrije en hypoallergene brok op basis van haring, aardappel en rijst. Perfect voor honden met een glutenintolerantie óf voor mensen die hun hond liever geen mais te eten geven. Door een speciaal productieproces in combinatie met de kwaliteit van grondstoffen is dit product uniek in zijn soort. Het product is compleet door zijn eenvoud en zorgt voor een minimaal aantal prikkels van binnenuit. Het bevat één vleesbron: 100% haring. Dankzij de toevoeging van aardappel is het product hypoallergeen en glutenvrij.

Wanneer wij OceanS aanraden:

Bij niet goed reageren op StarFish en/of Sensitive

Voor gevoelige honden, in elk opzicht

Voor honden die snel reageren op voeding

Voor honden die al reeds hypoallergeen voer krijgen (maar hier alsnog ontlastingsproblemen door hebben)

Voor honden met een glutenintolerantie

Voor eigenaren die hun hond liever geen mais te eten geven

€ 94,00

 • 20 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

Imperialfood supplement Actiderma 500ML

ImperialFood ActiDerma is een superpremium voedingssupplement op basis van pure Noorse zalmolie. Het verbetert de gezondheid en schoonheid van de huid en vacht. Daarnaast waarborgt het de gezondheid van lichaam van de hond dankzij de vele positieve effecten van Omega-3 en Omega-6. Het is een 100% natuurlijk product, vrij van kunstmatige kleuren, smaken en conserveermiddelen. Het bevat uitsluitend natuurlijke antioxidanten, gebaseerd op tocoferol, wat de meest actieve vorm van vitamine E is.

 

€ 23,00

 • 0,54 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 1-4 dagen

ImperialFood supplement Actisport

ImperialFood ActiSport is een mix van vitaminen, aminozuren, L-Carnitine, maltodextrine, beta-glucan, mannan oligosacchariden, fructo-oligosachariden en v  oligopeptide. Het is een professioneel energie supplement, specifiek voor het optimaliseren van atletische inspanning en het herstel van spieren.

 

€ 33,50

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 4-9 dagen

ImperialFood supplement Acticondro

ImperialFood ActiCondro ondersteunt de ontwikkeling van kraakbeen en gewrichten. Door middel van stoffen die het kraakbeen beschermen tegen achteruitgang en tevens aanzetten tot het herstel na beschadiging draagt het bij aan het behouden van de laag kraakbeen over het bot.

 

€ 33,50

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 4-9 dagen

ImperialFood supplement actiKrill Meat

 

Ieder baasje wil het beste voor zijn of haar hond. ImperialFood begrijpt dat maar al te goed en zet zich in om hun producten steeds beter te maken en de honden positief te beïnvloeden. ActiKrill haalt het beste in uw hond naar boven! Het product is een natuurlijke bron van Omega-3 vetzuren met een lange keten (EPA en DHA). Daarnaast is ActiKrill rijk aan antioxidanten, aminozuren, vitamines en mineralen. Dat draagt bij aan gezondere gewrichten een goed imuunsysteem. 

€ 23,00

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 4-9 dagen

ImperialFood supplement Actikrill oil soft-gel cap 80 capsules

ActiKrill oliecapsules bestaan uit een pure krillolie in een gelatine omhulsel. Krillolie is een van de rijkste  natuurlijke bron van Omega-3 vetzuren met een lange keten (EPA en DHA). Daarnaast is ActiKrill rijk aan antioxidanten, aminozuren, vitamines en mineralen. Dat draagt bij aan gezondere gewrichten een goed imuunsysteem.

 

 • Huidklachten: Kalmeert de oneffenheden in de gevoelige huid en zorgt voor een gezonde, glanzende vacht. 
 • Moederhond: Het helpt de ontwikkeling van foetussen te bevorderen bij de zwangere hond. De jonge hondjes hebben een betere start van hun leven. Ook de moeder zal na de zwangerschap sneller aangesterkt zijn. 
 • Sporthonden: Fundament voor een sneller herstel na intensieve training. Het ondersteunt de ontwikkeling van de spiermassa en geeft de hond zijn energie weer terug. 
 • Helpt ontstekingen en schade aan gewrichten te voorkomen. 
 • Vertraagt het fysiologische proces van het ouder worden.

 

€ 23,50

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Verzending: 9-15 dagen