Imperial Food Hondenkeldertje Hoeksche Waard
Imperial Food Regular
Download
REGULAR LEAFLET.pdf
Adobe Acrobat document 488.5 KB
IMPERIAL FOOD REGULAR

REGULAR bevat een gemiddelde hoeveelheid energie. Het is een brok van goede kwaliteit, geschikt voor honden die geen speciale activiteiten uitvoeren. Daarnaast is deze brok voor ongeveer 80% verteerbaar.

Aanbevolen voor: honden die aan een matige maar evenwichtige hoeveelheid voedingsstoffen voldoende hebben en toch een ‘complete’ brok willen hebben. Ook met hogere temperaturen, wanneer de eetlust van de hond verminderd, aan te raden.

  • Calcium en vitamines
  • Compleet en essentieel
  • 26% eiwitten
  • 21% vetten


Imperial Food Hondenkeldertje Oud Beijerland
Imperial Food 1st Class
Download
1ST CLASS LEAFLET.pdf
Adobe Acrobat document 429.4 KB

IMPERIAL FOOD 1ST CLASS

1ST CLASS is de topper van onze serie hondenvoer. Het is speciaal ontworpen om de schoonheid van (wedstrijd)honden te bevorderen. Het is compleet gedroogd voer, evenwichtig en rijk aan Omega-3 en Omega-6 (visolie en lijnzaad) met 26% eiwit en 22% vet. Daarnaast is het voer voor meer dan 85% verteerbaar.

IMPERIAL FOOD 1ST CLASS is een mengsel van gedroogd vlees, dierlijke vetten, eiwitten, plantaardige oliën, gekookte rijst en geëxtrudeerde maïs met toegevoegde vitaminen, mineralen, fructo-oligosacchariden voor een optimale darmflora en spoorelementen.

Het is super premium kwaliteitsvoer op basis van geselecteerde grondstoffen uit de humane voedingsindustrie, verwerkt door middel van extrusie koken.

De bijdrage van vet, vitaminen en mineralen worden later bij een koude verwerking toegevoegd. 

De zéér lichte verteerbaarheid bevordert een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing aan de darmen voorkomt darmproblemen en maagkrampen. Imperial Food Hondenkeldertje Hoeksche Waard
Imperial Food Starfish
Download
STARFISH LEAFLET.pdf
Adobe Acrobat document 473.7 KB

IMPERIAL FOOD STARFISH

STARFISH is het pareltje van onze voedingslijn, en volledig gebaseerd op vis.  Deze heeft een sterk ontgiftende werking. Dit zorgt ervoor dat het spijsverteringskanaal volledig opgeschoond wordt. Vooral voor honden met een gevoelige maag of met darmproblemen is dit voer bij uitstek geschikt. Ook is het zeer geschikt om honden na een tijd van zware fysieke en mentale belasting volledig mee te ontgiften. De unieke en zeer rijke samenstelling van vis, vis-oliën en vetzuren Omega-3 en Omega-6 zorgen ervoor dat u hond topfit en super gezond blijft. Het voer is voor meer dan 85 procent verteerbaar. 

IMPERIAL FOOD STARFISH is een mengsel van gedroogd vlees, dierlijke vetten, eiwitten, plantaardige oliën, gekookte rijst en geëxtrudeerde maïs met toegevoegde vitaminen, mineralen, fructo-oligosacchariden voor een optimale darmflora en spoorelementen. Het is super premium kwaliteitsvoer op basis van geselecteerde grondstoffen uit de humane voedingsindustrie, verwerkt door middel van extrusie koken. De bijdrage van vet, vitaminen en mineralen worden later bij een koude verwerking toegevoegd. 

De zéér lichte verteerbaarheid bevordert een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing aan de darmen voorkomt darmproblemen en maagkrampen. De uitwerpselen zijn vast en stevig van structuur.Imperial Food hondenkeldertje hoeksche waard
Imperial Food Energy
Download
ENERGY LEAFLET.pdf
Adobe Acrobat document 413.7 KB

IMPERIAL FOOD ENERGY 

ENERGY is ontwikkeld voor honden die voer nodig hebben met hoge voedingswaarden. Imperial Food Energy bevat veel eiwitten en vetten, wat ervoor zorgt dat de honden goed kunnen presteren zonder dat ze er dik van worden.  Het is in het bijzonder geschikt voor de wat kleinere hondenrassen. Het voer is voor ongeveer 80% verteerbaar. 

IMPERIAL FOOD ENERGY is een mengsel van gedroogd vlees, dierlijke vetten, eiwitten, plantaardige oliën, gekookte rijst en geëxtrudeerde maïs met toegevoegde vitaminen, mineralen, fructo-oligosacchariden voor een optimale darmflora en spoorelementen. Het is super premium kwaliteitsvoer op basis van geselecteerde grondstoffen uit de humane voedingsindustrie, verwerkt door middel van extrusie koken. De bijdrage van vet, vitaminen en mineralen worden later bij een koude verwerking toegevoegd. 

De zéér lichte verteerbaarheid bevordert een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing aan de darmen voorkomt darmproblemen en maagkrampen. De uitwerpselen zijn vast en stevig van structuur.Imperial food hondenkeldertje Hoeksche waard
Imperial Food Energy Plus
Download
ENERGY PLUS LEAFLET.pdf
Adobe Acrobat document 435.2 KB

IMPERIAL FOOD ENERGY PLUS

ENERGY PLUS is compleet gedroogd voer, versterkt met extra hoogwaardige eiwitten en vetten. Het is voedsel waar honden zeer energiek van worden. Het kan worden gevoerd aan alle hondenrassen, vooral honden die deelnemen aan verschillende soorten wedstrijden of honden met gewichtsproblemen.

IMPERIAL FOOD ENERGY PLUS is een mengsel van gedroogd vlees, dierlijke vetten, eiwitten, plantaardige oliën, gekookte rijst en geëxtrudeerde maïs met toegevoegde vitaminen, mineralen, fructo-oligosacchariden en spoorelementen. Het is superpremium voerkwaliteit op basis van geselecteerde grondstoffen, verwerkt door middel van extrusie koken, waarbij de bijdrage van vet, vitaminen en mineralen bij de koude verwerking toegevoegd worden.

De dagelijkse hoeveelheid voer is klein in volume, maar aangepast aan de behoeften van de hond en rijk aan voedingsstoffen: inachtneming van de aanbevolen doseringen, bevordert het voer een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing van de darmen voorkomt problemen, zoals maagkrampen en darmproblemen. De uitwerpselen zijn een beetje grof en stevig. Zorg ervoor dat uw hond altijd vers water kan drinken.Imperial Food hondenkeldertje Oud beijerland
Imperial Food Mum&Pup
Download
MUM & PUPPY LEAFLET.pdf
Adobe Acrobat document 476.3 KB

IMPERIAL FOOD MUM & PUPPY

MUM & PUPPY is speciaal ontworpen voer voor drachtige en melkgevende teven en hun zogende pups in de eerste levensweken.  De hoge vitamine- en energiebehoefte zijn tijdens de zwangerschap en daarna erg belangrijk, maar mag niet ten kosten gaan van de verteerbaarheid.

IMPERIAL FOOD MUM & PUPPY is een mengsel van gedroogd vlees, dierlijke vetten, eiwitten, plantaardige oliën, gekookte rijst en geëxtrudeerde maïs met toegevoegde vitaminen, mineralen, fructo-oligosacchariden en spoorelementen. Het is superpremium voerkwaliteit op basis van geselecteerde grondstoffen, verwerkt door middel van extrusie koken, waarbij de bijdrage van vet, vitaminen en mineralen bij de koude verwerking toegevoegd worden.

De dagelijkse hoeveelheid voer is klein in volume, maar aangepast aan de behoeften van de hond en rijk aan voedingsstoffen: inachtneming van de aanbevolen doseringen, bevordert het voer een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing van de darmen voorkomt problemen, zoals maagkrampen en darmproblemen. De uitwerpselen zijn een beetje grof en stevig. Zorg ervoor dat uw hond altijd vers water kan drinken.Imperial Food hondenkeldertje hoeksche waard
Imperial Food Puppy Plus
Download
PUPPY PLUS LEAFLET.pdf
Adobe Acrobat document 447.6 KB

IMPERIAL FOOD PUPPY PLUS

PUPPY PLUS is speciaal ontwikkeld voer voor opgroeiende puppy’s die een gevoelige spijsvertering hebben. Het bevordert de ontwikkeling van het skelet en spierenstelsel. De uitgebalanceerde verhouding tussen Selenium en Vitamine E werkt als anti-oxidant en houdt de spieren gezond.  

IMPERIAL FOOD PUPPY PLUS is een mengsel van gedroogd vlees, dierlijke vetten, eiwitten, plantaardige oliën, gekookte rijst en geëxtrudeerde maïs met toegevoegde vitaminen, mineralen, fructo-oligosacchariden voor een optimale darmflora en spoorelementen. Het is super premium kwaliteitsvoer op basis van geselecteerde grondstoffen uit de humane voedingsindustrie, verwerkt door middel van extrusie koken. De bijdrage van vet, vitaminen en mineralen worden later bij een koude verwerking toegevoegd. 

De zéér lichte verteerbaarheid bevordert een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing van de darmen voorkomt darmproblemen en maagkrampen. De uitwerpselen zijn vast en stevig van structuur.